header-int

Chord Lagu Nemen NDX AKA Lengkap dengan Lirik

Selasa, 02 Apr 2024, 14:37:16 WIB - 435 View
Share
Chord Lagu Nemen NDX AKA Lengkap dengan Lirik

Lagu ndx nemen merupakan lagu yang bergenre kan jawa dari group band jawa terpopuler saat ini di indonesia. Berikut Chord dan Lirik dari lagu tersebut:
F G
Dudu jarak sing nggawe awakdewe pisah
Em
Nanging kowe neng mburi
Am
Meneng-meneng gawe kisah
Dm G
Ono krupuk dipangan panda
C
Remuk, Ndaaaa


F G
Pas aku dolan jebul
Em Am
Ketemu kowe neng ndalan
Dm G C
Kowe konangan gendakan

F G C
Ngomongo njalukmu piye
Em F G C
Tak turutane tak usahakne
F G Em Am
Aku ramasalah yen kon berjuang dhewe
Dm G C
Sing penting kowe bahagia endinge
.
Reff:

F G Em
Nanging ngapa walesanmu neng aku
Am Dm
Kowe luwih milih dek'e
G C
Kowe ninggal aku ninggal tatu

F G Em Am
Kurang apa.. leh ku mertahanke kowe
Dm G C
Kowe malah ngeboti liyane
F
Aku kaget ndelok statusmu
G
Tangan gandengan
Em
Jelas udu ro aku
Am
Sik ngancani kowe tahunan
Dm
Janjimu janji taek
G
Jare arep tekan tuek
C
Nyatane cangkemmu elek ati ajur mbok suwek
F
Tiwas wis ngguwang wektu
G
Aku ngancani dapurmu
Em
Wong kere kaya aku
Am
Tok tendang seka uripmu
Dm
Kowe ngeboti banda
G
Dinggo nuruti gengsimu
C
Kowe milih kana
(F)
Sik isa nuruti senengmu asu

F G
Pas aku dolan jebul
Em Am
Ketemu kowe neng ndalan
Dm G C
Kowe konangan gendakan

F G C
Ngomongo.. jalokmu piye
Em F G C
Tak turutane tak usahakne
F G Em Am
Aku ra masalah yen kon berjuang dhewe
Dm G C
Sing penting kowe bahagia endinge

Reff:

F G Em
Nanging ngapa walesanmu neng aku
Am Dm
Kowe luwih milih dek'e
G C
Kowe ninggal aku ninggal tatu

F G Em Am
Kurang apa leh ku mertahanke kowe
Dm G C
Kowe malah ngeboti liyane

F
Percuma tak gondeli
G
Wong sing ora nduwe ati
Em
Aku ra mbok hargai
Am
Utekmu mbok deleh ngendi
Dm
Keblongan leh ku berjuang
G
Dihancurke harapan
C
Kabeh sebatas angan dibuang kaya rosokan

F
Sirahku saya judeg
G
Nduwe pasangan picek
Em
Neng pikiran wis bunek
Am
Critane kudu wis mandek
Dm
Mlakuo karo de'e
G
Tatuku tak urus dhewe
C
Saiki kowe sepele
(F)
Ditengga mawon karmane keple

F G
Pas aku dolan jebul
Em Am
Ketemu kowe neng ndalan
Dm G C
Kowe konangan gendakan

F G C
Ngomongo jalokmu piye
Am Dm G C
Tak turutane tak usahakne
F G Em Am
Aku ra masalah yen kon berjuang dhewe
Dm G C
Sing penting kowe bahagia endinge

Reff:

F G Em
Nanging ngapa walesanmu neng aku
Am Dm
Kowe luwih milih dek'e
G C
Kowe ninggal aku ninggal tatu

F G Em Am
Kurang apa leh ku mertahanke kowe
Dm G C
Kowe malah ngeboti liyane

Chord ndx nemen di atas merupakan tutorial dan panduan bermain gitar dengan chord yang mudah di pahami khusus untuk pemula. Semoga sahabat UNIPMA bisa makin rajin dalam belajarnya terimakasih.

Unidha Universitas Persatuan Guru Republik Indonesia Madiun, disingkat UNIPMA adalah universitas Persatuan Guru Republik Indonesia di Madiun, Indonesia, yang berdiri pada 17 Mei 1976. Rektor pada tahun 2022 adalah Dr. Supri Wahyudi Utomo, M.Pd.
© 2024 Universitas Indonesia Raya Follow Universitas Indonesia Raya : Facebook Twitter Linked Youtube